en svensk tjejs vardag i Americas Finest City

onsdag, april 05, 2006

Ska jag eller ska jag inte?

Åh vad jag funderar. Och jag har funderat länge. Frågan är om jag ska eller inte ska köpa en iPod. Hur ska jag kunna bestämma mig?

7 kommentarer:

Jaenelle sa...

Betala mindre pengar och kopa nagonting lite biligara. ;) Kanska en creative? (Jag har en creative nana jag tror, det kostar mindre an 200 USD jag tror.) Jag har inte sa mycket mp3 som jag vill spela hela tid. :)

Hanna-Stina sa...

Det fina med iPod är att iTunes är ett av de få ställen jag kan ladda ner svensk musik från, vilket är ett stort plus i kanten för iPod.

Fahle sa...

Det kan jag förstå, men det är nog också en av de få saker som jag skulle köpa en iPod för. JA förutom detta då:http://www.idg.se/ArticlePages/200604/06/20060406232542_MW/20060406232542_MW.dbp.asp

soulcamp sa...

Get an iPod! You won't regret it. It has the most simple, elegant interface of anything out there, and that counts for A LOT. Any cost savings from buying something else will be lost in frustration. Treat yourself right...

Hanna-Stina sa...

It is really kind of neat having Americans reading my Swedish blog (referring off course to Jaenelle and Chris Anthes). :)

And Chris - you and I seem to reason very similarly. I totally think that the iPod design is worth a lot.

Anonym sa...

Det bästa med ipod (förutom att den funkar till min mac - fattas bara annat, den kommer ju från apple) är att det är en sån bra och stor display. Och jag tycker att det är väldigt mycket värt pengarna. Det är bara ibland jag känner att den är lite stor men nu är ju nano mkt mindre än min mini.

Anonym sa...

Lova, har du tittat på Cowon A2? 4-tums widescreen-skärm, klarara inte bara MP3 utan även ogg, flac och andra ljudformat. När det gäller video så kör den med standard-format (WMV, AVI, Divx, MPEG i olika varianter), inte bara ett eget specialformat som iPod Video verkar köra med.
Du kan även (utan extra kringutrustning) koppla in ett USB-minne eller USB-kamera för att tanka över bilder, titta på bilderna, etc. Den har även inbyggd FM-radio (är väl extrautrustning på iPod), och du kan spela in direkt från en videokälla, till exempel en TV.
299 dollar är inte så mycket mer än vad en iPod Video 30 GB kostar.