en svensk tjejs vardag i Americas Finest City

fredag, november 17, 2006

Fredagsrapport

Spelade volleyboll på lunchen igår. Fem matcher. Vi vann 2, så det var ganska jämnt. Det var hur skönt som helst att få vara ute ett tag mitt på dagen och njuta av solen och värmen. Tyvärr står solen ganska lågt vid lunchtid den här årstiden så ena laget fick ständigt solen rakt i ögonen. Lite småjobbigt men det går. Undrans om man kan spela med solglasögon, men det ser nog skojigt ut. Kanske keps? Men det skymmer säkert för mycket av sikten.

Det känns lite tomt igen på jobbet när J inte är här, men å andra sidan är det lättare att inte ta så lång lunch och inte sitta och snacka en massa, så jag antar att det (i teorin åtminsone) innebär att jag är mer effektiv. Ska ju förbereda mitt rackarns seminarium tills på tisdag, men ligger efter pga av allt labb-jobb.

B verkade ha haft det bra igår i alla fall. Idag är det första dagen i bilhallen för honom (igår var de iväg på någon utbildning). Schema har han fått också, och det är härligt oregelbundet. Idag jobbar han 8.30-15, vilket är en härligt kort dag, men det kompenseras genom att han jobbar 8.30-21 vissa andra dagar. Inte riktigt lika härligt, va?

Inga kommentarer: