en svensk tjejs vardag i Americas Finest City

fredag, mars 24, 2006

Dålig bloggare

Usch vilken dålig bloggare jag har varit på sista tiden, men nu ska det bli skärpning. Kanske beror det för att mitt liv är lite småtråkigt? Vad har hänt sedan sist då?

Jo, förra torsdagen var jag på flamencouppvisning tillsammans med ett gäng från jobbet. Det är S som dansar flamenco, och en av hennes instruktörer hade satt upp en uppvisning. Efteråt var vi och åt på ett ställe som heter The Linkery och som specialiserar sig på korvar. Det var en väldigt trevlig kväll.

I lördags var jag med L till Fashion Valley för han ville ha sällskap när han handlade lite nya kläder till sin smekmånad som han ska iväg på i början av april. Det är verkligen en underlig upplevelse att shoppa med nån som är så ovillig som L. Jag hade egentligen velat kolla på några grejjer till mig också, men ville inte plåga honom mer än nödvändigt, så det får bli en annan gång. Efter shoppingen bjöd jag på lunch på California Pizza Kitchen - underbart gott med ärt- och kornsoppa och en kyckling caesar sallad. Hur som, när servitrisen varit där med notan lade jag dit mitt betalkort, men när hon kom tillbaka med "slippen" gav hon den till Logan. Hmpf! Kan tjejer inte betala för båda eller? Eller såg L möjligtvis ut som en tjej vid namn Hanna-Stina? Eller kunde servitrisen inte läsa? Ja, jag vet inte.

Min kompis L - kanske en tjej som heter Hanna?

I tisdags var jag så på konsert med Metric, ett kanadensiskt band, tillsammans med Diggatron och Meredith. Konserten var på House of Blues här i SD. Jag har inte varit där tidigare och det var verkligen en häftigt ställe.

För övrigt ska jag försöka bli en flitigare bloggare - det lovar jag. Dessutom ska jag försöka skriva med om katten på begäran av min goda vän ABS. Jag har ju försökt att inte skriva för mycket om lillkatten för att jag trodde det skulle bli tråkigt, men på läsarnas begäran kan jag givetvis skriva mer henne.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det var ju inte mer än rätt att du fick bjuda på lunch eftersom du hade äran att vara med som shoppingsällskap! *fniss*

Jag har varit en usel läsare de senaste veckorna. Jag var hemma i TVÅ veckor med en seg förkylning o feber, men nu är jag på banan igen sen en o en halv vecka eller nåt.

Kramar, Sofia

Hanna-Stina sa...

Usch. Stackars dig. Skönt att du mår bättre i alla fall. :)