en svensk tjejs vardag i Americas Finest City

fredag, augusti 17, 2007

Mer shopping

Kom hem i skaplig tid från jobbet igår. Det var en del trafik, men inte förfärligt mycket för att vara i rusningstrafik. B var ledig igår och det var meningen att vi skulle städa när jag kome hem, men det var alldeles för varmt. Hade vi ens försökt hade vi dött av överhettning. Istället föreslog B att vi skulle till Fashion Valley igen och köpa byxor till honom igen. Känns ju lite som repetition av det vi gjorde i måndags, men alla initiativ från hans håll uppmuntras. Och trots att han köpte två par byxor i måndags är det bara ett par som passar färgmässigt med hans jobbskjorta. Har han de andra byxorna på sig kommer kunderna att svimma av att det gör så ont i ögonen att titta på honom. ;) I alla fall hittade han två par av samma modell som de jobbyxor han köpte i måndags, men i gabardin istället för chinostyg (tack och lov!!) och i jätteschyssta färger!! Det ena tyget hade jag gärna köpt ett par byxor i, men det fanns givetvis inte på damavdelningen. :P Så det blev inga byxor. Det blev däremot ett välbehövligt inköp av underkläder.

När vi kommit hem igen, käkat middag och slappat ett tag var klockan 20.30 och vi var tvungna att dra igång städningen fastän det fortfarande var 30 grader inne. (Som tur var hade det i alla fall blivit svalare ute.) Ganska snabbt upptäckte vi att efter att V lånat vår dammsugare var dammsugarhuvudet sönder. Det är en cylinder med en borste på som ska snurra mot golvet, men den satt stenhårt fast och tänkte minnsann inte snurra över huvud taget. Så... vi plockade fram vår Ikea-verktygssats och skruvade isär, fixade lite och skruvade ihop igen. Vet du vad? Det visade sig att det sitter en liten fläkt i dammsugarhuvudet som ska få cylindern att snurra automatiskt, men det har aldrig funkat förrän nu. Fasiken vad bra vi är!!!

För övrigt klippte sig B igår så nu ser han inte så där fluffig ut i huvudet längre. Mycket bra. Väldigt förvirrande att han kom från hårsalongen och luktade som J. Eller snarare som hennes Aveda-produkter. Puss, puss... men vem pussas jag med? J eller B? Mycket förvirrande. ;)

Imorse chockade jag kroppen att gå på yoga. Det har jag inte gjort på flera år, men eftersom jag fuskar med att strecha ganska ofta kändes det som om musklerna behövde en rejäl genomgång - och rackarns vad skönt det var.

Inga kommentarer: