en svensk tjejs vardag i Americas Finest City

tisdag, november 13, 2007

Tacksam

Idag är det kanonfint här. 20 grader varmt och sol. Jag är så tacksam för varje sån här dag. Visst är Sverige hemma, men att slippa snö och slask är helt fantastiskt. Tyvärr har jag gjort 2/3 av min tid här nu, så nu gäller det att gör det bästa av den tid som är kvar.

7 kommentarer:

Sofia Eriksson sa...

2/3 av din tid klar? Kan ni inte stanna längre sen, eller hur funkar det? Hur lång tid innebär den 1/3 som är kvar?

Kram, Sofia

Sofia Eriksson sa...

Och visstja, GRATTIS i efterskott!! Jag var ju i Tunisien när du fyllde, så jag glömde tyvärr helt bort det!

Hoppas att du hade en bra födelsedag!

Kram, Sofia

Hanna-Stina sa...

Jag har varit här i två av de tre år jag har kontrakt för. Om jag eventuellt kan stanna kvar efter det beror på om det finns pengar att ha mig kvar eller om jag kan hitta ett annat jobb. Dessutom beror det ju på vad B vill.

Hanna-Stina sa...

Tack tack! :)

Ms. Kimba sa...

Ursäkta för min dåliga svenska...men...det är jättebra at bli varmt i california...här i göteborg det är -4 grader kanske...jag saknar solen jätte mycket!...jag läser din blog ibland, det är intressant!

Hanna-Stina sa...

Tack för din kommentar Mrs. Cecrux. Det är jättmodigt (och svårt) att skriva på ett annat språk än sitt modersmål. Ju äldre jag blir ju svårare tycker jag vintern i Sverige är, så jag uppskattar varje dag här! Ska titta in på din blogg! :)

Ms. Kimba sa...

jag är glad att du kan förstå mig..haha
ja, det är svårt att prata på ett annan språk men jag försöker. jag har varit här i sverige under ett år och jag går till SFI så jag kan svenska. Min blogg är på engelska men jag har en svensk blogg också...jag skriva nästan aldrig där.

jag tror(tycker att?) när jag läser en svensk blogg att det hjälpa mig :)